Baby Speelgoed

Een fijn assortiment babyspeelgoed, alleen het beste babyspeelgoed is goed genoeg voor jouw baby. Speelgoed voor baby's van 0 t/m 18 maanden met een groot aanbod aan houten speelgoed voor baby's maar ook 100% natuurlijk rubber babyspeelgoed en speelgoed gemaakt van gerecyclede materialen heeft onze voorkeur, een bewuste keuze voor je baby.

 

Veiligheid is prioriteit, dit dragen wij daarom ook hoog in het vaandel: Geen giftige verf, hout dat niet splintert en geen kleine onderdelen. Dat is standaard bij ons verantwoord speelgoed. Maar dergelijk speelgoed mag best mooi zijn, je baby is immers altijd vlak bij je, dus z’n speelgoed zie je overal in huis. Als het er dan mooi uitziet, dan is dat mooi meegenomen! 
Maar waar moet je op letten bij het kopen van baby speelgoed? Belangrijk is te weten wat je baby al kan. Kan hij al wat voelen, en grijpen, dan kan een eerste knuffel of rammelaar een ideaal cadeau zijn.

 

Weet je niet welk babyspeelgoed te kiezen? We helpen je graag verder via de chat, mail, telefoon of sociale media. Maar je kan uiteraard ook alles bekijken in onze winkel!

Leonietje’s besteedt veel zorg aan haar assortiment babyspeelgoed, bij ons vind je altijd de nieuwste collectie online en in de winkel van alleen de mooiste merken zoals: Tikiri, Small Foot, Kinderfeets, Scratch, Leonietje’s, MagiCube, Melissa & Doug

 


Activity walker | Beer
€ 69,95 € 59,95 2
Boxzak | Mint
€ 19,95 2
Boxzak | Oud roze
vanaf € 19,95 2
Kubus | Robot - Nieuw
vanaf € 9,95 2
Ribbs | BiOBUDDi
€ 25,95 € 25,95 2