Ruilen & Retourneren

Leonietje's probeert je via de website altijd zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden.

 

Producten die opmaat (gepersonaliseerd) gemaakt zijn kunnen niet geruild of teruggestuurd worden.

 

Retourneren:

Onder retourneren verstaat Leonietje's een besteld artikel, dat teruggestuurd wordt en waar je geen ander artikel voor terug wilt hebben.

 

Ruilen:

Onder ruilen verstaat Leonietje's een besteld artikel, dat moet worden omgeruild voor een ander artikel.

 

Klachten:

Leonietje's heeft een eigen klachtenafhandeling. U kunt uw klacht sturen naar klachten@delftspeelgoed.nl.

 

Zichttermijn:

Het ruilen of retourneren van je bestelling is mogelijk. Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling mag je de retour aanmelden en dan heb je 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen. Leonietje's hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. 

 

Aanmelden van de artikelen:

Vermeld hierin duidelijk de volgende gegevens:

- het bestelnummer
- NAW gegevens
- of het om een ruiling of retour gaat
- de reden van de ruiling/ retournering

Vervolgens kun je het artikel binnen 14 dagen per post terugsturen naar het adres van Leonietje's. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het ruilen. Lees daarom zorgvuldig de Algemene Voorwaarden.

Retouradres:

Leonietje's

Lange Geer 40

2611 PV Delft

Nederland

Voorwaarden ruilen & retourneren

  • Je kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn in de Leonietje's webshop.
  • Nadat je bestelling is bezorgd, heb je 14 dagen na aanvraag van de retour de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief.
  • Het artikel dient onbeschadigd en ongedragen geretourneerd te worden. Ook moet het artikel met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd worden. De labels mogen slechts verwijderd worden als de kleding omwille van de labels niet goed beoordeeld en/of gepast kan worden.
  • De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Je mag zelf bepalen of je dit via de normale post verstuurd of met track en trace.
  • Indien je een artikel wilt ruilen voor een andere maat, neemt Leonietje's eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.
  • Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (prijs betaalde product) binnen 14 dagen aan je overgemaakt worden. Dit wordt teruggestort naar dezelfde bankgegevens als waar de betaling mee gedaan is. De 14 dagen gaan in vanaf het moment dat het product is ontvangen bij de webshop of vanaf het moment dat de koper aangeeft het goed terug te retourneren.
  • Retourartikelen kunnen alleen teruggestuurd worden naar ons adres.

 

Wat doet Leonietje's met retourzendingen als die niet aan bovengenoemde condities voldoen?

  • Indien de retourzending niet (voldoende) gefrankeerd is, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft dan de administratiekosten à € 4,95 en de kosten die ons door de vervoerder in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen (vanaf € 14,00). Dit betekent dat deze kosten minimaal € 18,95 zullen bedragen. Deze kosten zullen ingehouden worden op de creditnota van de artikelen.
  • Retourzendingen die buiten de retourtermijn aangeboden worden bij het postloket of te laat verzonden worden, worden niet geaccepteerd.

Voorzie je een situatie waarin problemen kunnen ontstaan? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Leonietje's via e-mail: info@delftspeelgoed.nl

Ontvangst bij Leonietje's:

Nadat wij je bestelling retour hebben ontvangen, ontvang je hier per e-mail een bevestiging van. Wij storten daarna het bedrag terug op de rekening waarop de bestelling werd afgerekend.

 

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen die niet specifiek beantwoord zijn? Neem dan contact op met Leonietje's via het contactformulier of via info@leonietjes.com. 

Wij helpen je graag verder.