Relatiegeschenk kraamcadeau zwangere of net bevallen collega of zakenrelatie

 

Wat moeten we halen voor onze zwangere of net bevallen collega? is een vraag die je vaak hoort als je met meerdere collega's in een bedrijf werkt.

 

Bij Leonietjes.com hebben we leuke kraamcadeaupakketten voor elk budget, ook is het mogelijk om zelf een cadeaupakket samen te stellen, denk hieraan stof, kleur, logo, geboortekaartje.

Ook pakken we het mooi voor je in waardoor het echt een feestje is om uit te pakken! Leonietjes.com heeft een mooi assortiment aan babyartikelen en kraamcadeaus, dit zal dit zeker in de smaak gaan vallen bij jullie collega!

 

Wil je zakelijk, namens jouw bedrijf, organisatie of stichting, een kraamcadeau bestellen? Dat kan bij Leonietje's. Wij kunnen het logo van het bedrijf of het geboortekaartje op de kraamcadeaus borduren.

U kunt contact met ons op nemen via een email: info@leonietjes.com of u kunt ons bellen: 085-888 1324

 

Verras uw werknemer of zakenrelatie met een prachtig en passend cadeau bij de geboorte van een baby, op verjaardagen en op feestdagen zoals bv. Kerst. Een verrassend gebaar dat zeker gewaardeerd zal worden door werknemers of zakenrelaties met kleine kinderen.

Het assortiment bestaat uit:

 

✓ Bestel een cadeaubon

Soms is het lastig om een cadeau of pakket voor je collega uit te zoeken, omdat je niet weet wat zijn of haar wensen zijn. In dat geval is een cadeaubon een perfecte oplossing. Je bestelt de bon in ieder gewenst bedrag. Daarnaast personaliseren we de cadeaucode graag door de naam van het kindje, geboortedatum of de naam van de papa of mama te gebruiken. Ook kunnen we de bon voorzien van en persoonlijke tekst én eventueel direct naar je collega versturen. Cadeaubon

Soms is het lastig om een cadeau of pakket voor je collega uit te zoeken, omdat je niet weet wat zijn of haar wensen zijn. In dat geval is een cadeaubon een perfecte oplossing.

Geef in het opmerkingsveld bij het bestelproces aan:

  • Voor wie is de cadeaubon?
  • Voor welke gelegenheid?
  • Wilt u een tekst op het kaartje? Zo ja, welke.
Cadeaubon

€ 5,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1