Speelgoed Merken

In het assortiment van speelgoedwinkel Leonietje’s vind je een verscheidenheid aan houten speelgoed in Delft voor kinderen tussen de 1 en 7 jaar. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een uitbreiding voor de kinderkeuken, houten winkel of houten speelgoedkist. De producten zijn afkomstig van bijzondere merken die je niet snel ergens anders vindt. Bovendien testen we de artikelen altijd zelf.

Uiteenlopend assortiment

Van koffiezetapparaten, fruit en andere accessoires van hout voor speelkeukens tot diverse spulletjes voor een speelwinkeltje: bij ons vind je het allemaal. Houten puzzels, houten autootjes, houten kralen voor kettingen en houten spelletjes behoren eveneens tot de mogelijkheden. Al deze artikelen zijn afkomstig van hoogwaardige merken die in de regio nergens anders te vinden zijn. Denk aan Melissa & Doug met producten die de creativiteit stimuleren, BigJigs met mooie details en Ikonic Toys van Nederlandse bodem. Van het merk Melissa & Doug verkopen wij evengoed verkleedkleding voor kinderen compleet met accessoires, handpoppen en pluchedieren.

Uitproberen in de winkel

Wij hebben met voorbedachten rade gekozen voor houten speelgoed. Enerzijds omdat hout duurzaam is en minder snel kapot gaat en anderzijds vanwege de veiligheid voor kinderen. Dit laatste door het natuurlijke, milieuvriendelijke materiaal en het uitblijven van giftige stoffen. Kom gerust langs met je kleintje in onze winkel. Hier ligt een groot deel van de speeltjes uitgestald, zodat jouw zoon of dochter zelf het speelgoed kan uittesten. De producten hebben wij te allen tijde uitvoerig getest en geselecteerd. Ze voldoen allen aan de gestelde veiligheidsnormen en zijn van een uitstekende kwaliteit. Omdat wij volledig achter onze artikelen staan, durven we u zelfs een passende garantie te geven.

 

Heb je nog vragen aan Leonietje’s uit Delft? Bel naar 085-8881324 of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder.

Dit zijn de merken die wij verkopen.


Melissa and Doug is een zeer uitgebreid speelgoedmerk uit Amerika. Ze verkopen veel houten speelgoed, maar ook verkleedkleren, handpoppen en knuffels en creatief speelgoed. Fair Toys biedt een grote collectie Melissa and Doug speelgoed aan, van stempels tot puzzels tot knutselspullen, voor ieder wat wils!


Al meer dan 20 jaar maakt Legler speelgoed onder het merk Small foot kinderen in heel Europa enthousiast en begeleidt hen bij het spelen, het leren en het opgroeien.

Van babyspeelgoed tot hobbelpaard, van poppenwagen tot houten spoor: Legler speelgoed is veilig, creatief en van hoge kwaliteit.


BiOBUDDi streeft naar een betere toekomst en ontwikkelt daarom milieuvriendelijke producten. Van het biobased materialen tot de productie in Nederland, zij vergroten het bewustzijn over duurzaamheid en leveren onbetwistbare veilige producten. BiOBUDDi gelooft dat de beste manier om milieuverandering aan te moedigen is door goederen die mensen elke dag kopen en gebruiken.


De prachtige houten producten van Bigjigs staan bekend om kwaliteit en het zeer uitgebreid assortiment! Met de prachtige treinbaan speelsets en de vele accessoires bouw je meters aan rails, stationnetjes, bruggen en nog veel meer! Een ander mooi product van Bigjigs is het houten speel-eten. Allerlei etenswaar nagemaakt van hout waar kinderen heerlijk mee kunnen naspelen wat er in huis gebeurd.