Speelgoed van Melissa & Doug

Melissa & Doug is een zeer uitgebreid speelgoedmerk uit Amerika dat wij hier bij Leonietje’s aanbieden. Binnen Nederland zijn wij een van de weinigen die speelgoed van dit hoogwaardige merk verkoopt. De innovatieve speeltjes nodigen kinderen uit om te ontdekken en te ervaren. Speelgoed met een goede basis en net dat beetje extra!

Ontdekken en ervaren

Het assortiment van Melissa & Doug loopt uiteen van diverse houten speelgoed tot aan verkleedkleding voor kinderen, handpoppen, knuffels en creatief speelgoed. Het merk richt zich voornamelijk op het stimuleren van de creativiteit en verbeelding. Voor elke leeftijdsgroep tussen de 1 en 7 jaar is er wel een geschikt speeltje te vinden. Wat dacht je van stempels, puzzels en knutselspullen? Of van huishoudelijk speelgoed, treintjes en auto’s? Met deze artikelen zal jouw zoon of dochter zich vast geen moment vervelen. Naast dat je de producten in onze webshop kunt bestellen, kun je ook bij ons in Delft langskomen. Hier kan jouw kindje zelf het speelgoed uittesten in de winkel. Extra leuk: Melissa en Doug zijn in het echt een echtpaar met 6 kinderen. Melissa is degene die alles bedenkt en Doug voert haar ideeën uit!

 

Voor meer informatie kun je bellen naar 06-42552883 of het contactformulier invullen. Leonietje’s staat je graag te woord. Nieuwsgierig naar het assortiment? Bekijk ons aanbod hieronder.

Opzoek naar houten speelgoed in Delft?