Kinderopvang | Scholen | Bedrijfstak

Geinteresseerd in speelgoedproducten voor op school of de kinderopvang? Of misschien als bedrijf, instelling of professional een speelhoek in te richten? Leonietje's biedt juist ook voor deze doelgroep volop mogelijkheden. Het assortiment aan kwalitatief hoogwaardig speelgoed dat tegen een stootje moet kunnen, is groot en divers. Bovendien biedt de Leonietje's aantrekkelijke kortingen voor de grotere bestellingen.

Wandel gerust eens door de online catalogus en neem contact op met Leonietje's voor advies of een aanvraag op maat.

Kortingen
Leonietje's kent een aantrekkelijke staffelkorting afhankelijk van de ordergrootte.
Bij bestellingen vanaf € 500,-- geldt een korting van 5%
Bij bestellingen vanaf € 750,-- geldt een korting van 7,5%.

Let wel op: de vermelde kortingen gelden alleen indien er een levering plaatsvindt op basis van één order zonder extra services.

Inpakservice
Sinterklaas, Kerst, een jubileum of iets anders te vieren? Op verzoek en in overleg, kunnen de bestelde artikelen direct door de Leonietje's feestelijk worden verpakt in een vrolijk papier. Informeer naar deze extra service via het opmerkingenveld tijdens de bestelprocedure of neem via de e-mail of het servicenummer contact op met Leonietje's.

Betalingsmogelijkheden
Scholen, Instellingen, Professionals en Bedrijven kunnen vooruitbetalen via een overboeking, iDeal (Nederland).
Bestellen op rekening (factuur) is mogelijk voor scholen/instellingen en bedrijven voor orders boven de 250 euro. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem ook hierin voor meer informatie gerust contact op met Leonietje's.