Scratch Europe


BELGISCH ONTWERP

Scratch is een authentiek Belgisch, en dus Europees, merk. Over de jaren heen evolueerde Scratch een lifestyle merk, waarbij een verscheidenheid aan materialen ingezet worden zoals; hout, karton, textiel, metaal en kunststof. Met de nadruk op innovatie draagt Scratch haar stijl uit over heel de wereld. De Internationalisering gaat aan een stevig tempo verder: intussen is Scratch aanwezig in meer dan 30 landen, verspreid over alle werelddelen.

 

VEILIGHEID OP DE EERSTE PLAATS

Scratch producten voldoen aan of overtreffende internationale speelgoednorm (Zoals EN71, ASTM F963). Van ontwerp tot productie: steeds komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Scratch speelgoed kan je met een gerust hart aan je kleine spruit toevertrouwen.

 

PLAY & LEARN

Ieder product is aangepast aan de leeftijd van het kind met een focus op het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden. Dit kan gaan van werken aan de fijne motoriek, verbanden leggen, kleuren en vormen herkennen tot bouwen, tekenen, lopen en fietsen. Ieder kind speelt op zijn eigen creatieve manier, en Scratch neemt hen daarbij graag mee op avontuur!

 

STIJLVOL VERPAKT

Scratch is overtuigt van de kracht van een mooie verpakking die een instant WOW-gevoel bezorgt bij de eerste aanblik. De strakke en rustige vormgeving in combinatie met hoogwaardige en duurzame materialen zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

 

Wondermooie designs met het oog op spelenderwijs leren, de tijdloze schoonheid van traditionele materialen en dit alles gecombineerd met een vleugje humor, maken Scratch speelgoed tot wat het is.